מדיניות פרטיות

1.    כללי

  • מדיניות הפרטיות באתר הבית של רצון תכשיטים ח.פ. 058088089 (להלן -"האתר" ו- "רצון תכשיטים", בהתאמה).
  • מטרת מדיניות פרטיות זאת הינה להבהיר ולהסביר את מדיניות הפרטיות בדבר השימוש באתר ואת השימושים במידע שנמסר לרצון תכשיטים על ידי משתמשי האתר או שנאסף על ידי רצון תכשיטים במסגרת השימוש באתר.
  • המדיניות לא חלה על מידע אשר הוחרג במפורש מתחולתה של המדיניות, לרבות במסגרת תקנון תנאי השימוש שבאתר, אלא אם כן צוין במפורש אחרת.
  • אנא קראו נספח מדיניות פרטיות זה ואת תקנון תנאי השימוש באתר (להלן – "התקנון" או "תנאי השימוש") לפני השימוש באתר ולפני העברת נתונים אישיים (כגון שם, כתובת דוא"ל וכדו') לרצון תכשיטים באמצעות האתר (לרבות במסגרת שימוש במועדון לקוחות רצון תכשיטים באמצעות האתר). מסמך זה מהווה חלק מתקנון האתר ויש לקרוא מסמכים אלה יחד.
  • השימוש באתר מותנה בהסכמתך למדיניות זו ולתנאי השימוש. בעצם השימוש והצפייה באתר ו/או העברת פרטים במסגרתו מאשר המשתמש כי קרא את תנאים אלה והוא מסכים לאמור בהם.
  • רצון תכשיטים רשאית, לפי שיקול דעתה הבלעדי, לשנות מעת לעת את הוראות מסמך זה ו/או התקנון ו/או כל מסמך אחר שיבוא במקומם או בנוסף להם להסדרת תנאי השימוש באתר. המשתמשים מתבקשים לפנות לעמוד זה מעת לעת על מנת לקרוא את תנאיו המעודכנים.
  • האמור במסמך זה כתוב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, וכל האמור בו מיועד לנשים ולגברים כאחד. כמו כן, כל האמור בלשון יחיד, יש לקרוא כאילו נאמר אף בלשון רבים, לפי העניין ולהיפך.
  • הכותרות במסמך זה אינן מחייבות או ממצות והן נועדו לנוחות המשתמשים בלבד.
  • בכל מקום במסמך זה בו כתוב "אנו" או "שלנו" וכיו"ב וכן "רצון תכשיטים" או "החברה" או "המפעיל" הכוונה היא לרצון תכשיטים וכל מי מטעמה (לרבות מפעילי ומנהלי האתר).
  • רצון תכשיטים או מפעילי האתר או בא כוחו מחויב לכבד את פרטיות המשתמשים באתר. על מנת לשפר את ההגנה על פרטיות המשתמש מפרסמת המפעיל מדיניות פרטיות זו ומספקת את המידה המצוי בה אודות האפשרויות העומדות בפני המשתמש בעת שימושו באתר ובנוגע להתנהלות המפעיל בעניין איסוף מידע מהאתר.
  • כחלק מהשימוש בשירותי האתר, נדרש המשתמש להעביר פרטים אישיים לידי המפעיל ובהם שם, כתובת, טלפון ודוא"ל; ובמידה ויצטרף למועדון הלקוחות של המפעיל המשתמש יידרש להעביר פרטים נוספים ובהם מספר תעודת זהות, תאריך לידה, פרטים על בן/בת הזוג ועוד. פרטים אלה נשמרים עי המפעיל במאגר הלקוחות שלו ומשמש לצרכים פנימיים ותקשורת עתידית עם הלקוחות. פרטים נוספים, כגון, פרטי כרטיס אשראי נדרשים לצורך חיוב בלבד ואינם נשמרים ע"י המפעיל.
  • בעת השימוש באתר, יתכן ויצטברו נתונים אודות אופן השימוש של המשתמש באתר, ובהם מוצרים בהם התעניין המשתמש, עמודים בהם צפה, מוצרים שנרכשו על ידו וכדומה. זהו מידע סטטיסטי ואינו מזהה את המשתמש באופן אישי.

2.    מאגר המידע והשימוש בו


הנתונים הנאספים אודות המשתמש שצוינו לעיל נשמרים במאגר מידע של המפעיל. המפעיל מתחייב לעשות שימוש במידע האמור על פי מדיניות פרטיות זו ו/או על פי הוראות כל דין ולשם המטרות הבאות:

  • לאפשר שימוש יעיל ונוח למשתמש.
  • ניהול חשבון המשתמש.
  • לשפר ולהעשיר את השירותים והתכנים המוצעים באתר.
  • לשנות או לבטל שירותים ותכנים קיימים.
  • לנתח ולמסור מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים, לרבות מפרסמים (במקרה שיועבר מידע זה לצדדים שלישיים, לא יזהה את המשתמש אישית).
  • יצירת קשר עם המשתמש בדבר סטטוס הזמנתו ואספקת המוצרים שהזמין.
  • הפעלת מועדון הלקוחות של המפעיל וניהול ההטבות של המשתמש.
  • גביית תשלום.
  • לכל מטרה אחרת המפורטת בתנאי השימוש ובמדיניות פרטיות זו.

3.    דיוור ישיר

  • פרטי משתמש אשר יימסרו על ידו יהיו כפופים למדיניות הפרטיות של המפעיל, והמשתמש מאשר כי המידע שנמסר על-ידו ו/או ייאסף אודותיו יישמר במאגר המידע של המפעיל למטרות דיוור ישיר ולצרכים הבאים:
    • שיווק, פרסום, קידום מכירות ולמטרת פניה למשתמש בכל דרך לרבות בדרך של דיוור ישיר בכל אמצעי תקשורת שתמצא לנכון (לרבות בכתב, בדפוס, בטלפון, בדרך ממוחשבת או באמצעי אחר).
    • עידוד נאמנות, ניתוח ומחקר סטטיסטי, עריכת סקרים וכל שימוש אחר בקשר להרשמתו באתר.
    • צרכים פנימיים, כגון צרכי תחקור תלונות ו/או ביקורות.
    • צרכים תפעוליים, שיווקיים וסטטיסטיים, לרבות עיבוד המידע ודיוור ישיר לצורך מימוש מטרות אלו.
    • מתן שירותים למשתמש והבטחת פעילות מסחר הוגנת על פי חוק.
  • ידוע למשתמש כי לא חלה עליו חובה חוקית למסור את המידע ומסירתו הינה מרצונו ובהסכמתו. כמו כן המפעיל יהיה רשאית=, למטרות המנויות לעיל, להעביר מעת לעת מידע בלתי מזוהה, אנונימי או אגרגטיבי, בנוגע לפעילות המשתמש במסגרת האתר, לגופים השותפים לפעילות המפעיל ולכל גורם שיעניק שירותים והטבות למשתמשים על פי שיקול דעתו של המפעיל.
  • בהתאם להסכמת המשתמש כדין, המפעיל יהי רשאי לפנות אליו מעת לעת בדיוור ישיר לצורך קבלת הצעות לשירותים שונים והטבות של המפעיל אשר ניתנים במסגרת שימושו של המשתמש בשירותי המפעיל באמצעות דואר אלקטרוני, מסרונים (SMS), פקסימיליה, ברשתות החברתיות, מערכת חיוג אוטומטית ו/או בטלפון, וזאת כל עוד לא נתקבלה הודעה אחרת מהמשתמש בכל עת.
  1. מסירת מידע לצד שלישימצבים בגינם עשוי המפעיל לחלוק את המידע של המשתמש עם צדדים שלישיים:
    • כאשר המשתמש אישר למפעיל להעביר את פרטיו האישיים לצדדים שלישיים.
    • במקרה בו יפר המשתמש את תנאי השימוש באתר או ינסה לבצע פעולות המנוגדות לדין.
    • על מנת לאכוף את תנאי השימוש או הסכמים אחרים או מדיניות אחרת.
    • במקרה בו המפעיל יחליט לגבות חוב שאינו שולם באמצעות צד שלישי המתמחה בגביית חובות לרבות משרדי עורכי דין.
    • בתגובה לזימון או דרישת חקירה אחרת, צו בימ"ש, או בקשה לשיתוף פעולה מאת רשות אכיפה או רשות ממשלתית אחרת.
    • על מנת לקבוע או לממש את זכויותיה המשפטיות של המפעיל.
    • על מנת להתגונן מפני תביעות משפטיות כפי שיידרש לפי דין. במקרים כאמור, המפעיל עשוי להעלות או לוותר על התנגדות או זכות העומדת לרשותו, לפי שיקול דעתו הבלעדי.
    • כאשר מאמין המפעיל כי גילוי הינו ראוי בקשר למאמצים לחקור, למנוע, לדווח או לנקוט בפעולה אחרת בנוגע לפעילות בלתי חוקית, חשד לתרמית או עוולה אחרת.
    • על מנת להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות של המפעיל, עובדיו, משתמשי האתר או אחרים.
    • בקשר לעסקה תאגידית מהותית, כגון מכירת עסקי המפעיל, הסרת השקעות, מיזוג, איחוד, או מכירת נכסים, או במקרה בלתי סביר של פירוק.
  2. מידע מצטבר ובלתי אישיהמפעיל עשוי לעשות שימוש במידע מצטבר ובלתי אישי שהוא אסף בכל אחת מהנסיבות כאמור לעיל. המפעיל עשוי לשלב מידע בלתי-אישי שהוא אסף עם מידע בלתי אישי נוסף שנאסף ממקורות אחרים. כמו כן, המפעיל רשאי לחלוק מידע מצטבר עם צדדים שלישיים, לרבות יועצים, מפרסמים ומשקיעים, למטרת ביצוע ניתוח עסקי כללי. למשל, המפעיל רשאי לדווח למפרסמים שלו אודות מספר המבקרים באתר והמאפיינים או השירות או המוצרים הפופולאריים ביותר. מידע כאמור אינו כולל כל מידע אישי וניתן יהא לעשות בו שימוש על מנת לפתח תוכן ושירות שיסייעו למשתמש ועל מנת להתאים תוכן ופרסום.
  3. צדדים שלישיים
    • ישנם מספר מקומות באתר, שבהם יכול המשתמש להקליק על קישור לשם גישה לאתרים אחרים שאינם כפופים למדיניות פרטיות זו. האתרים הללו עשויים לבקש ולאסוף מידע באופן עצמאי, לרבות מידע אישי מהמשתמש ובמקרים מסוימים, לספק למפעיל מידע אודות פעילות המשתמש באתרים הללו.
    • כל צד שלישי אשר עשוי המפעיל לגלות לו מידע אישי, עשוי להיות בעל מדיניות פרטיות משלו, אשר מתאר כיצד הינו עושה שימוש ומגלה מידע אישי. המדיניות כאמור תסדיר את השימוש, הטיפול והגילוי של המידע האישי של המשתמש לאחר שהמפעיל חלק אותו עם צדדים שלישיים כאמור במדיניות פרטיות זו. אם ברצונך לקבל מידע נוסף אודות מדיניות הפרטיות של אותם צדדים שלישיים, המפעיל מעודדת אותך לבקר באתרים של צדדים שלישיים כאמור.
    • המפעיל עשוי להרשות לצדדים שלישיים, לרבות ספקי השירות המורשים שלה, חברות פרסום ורשתות פרסום להציג פרסומות באתר. החברות הללו עשויות לעשות שימוש בטכנולוגיות מעקב, כגון "Cookies" (ראו להלן), על מנת לאסוף מידע אודות משתמשים אשר צופים או מבצעים אינטראקציה עם הפרסומות שלהן. השימוש שחברות אלו עושות ב"Cookies" כפוף למדיניות הפרטיות שלהן ולא למדיניות הפרטיות של המפעיל.
  4. בחירות המשתמש אודות איסוף ושימוש במידע
    • המשתמש רשאי לבחור שלא לספק למפעיל מידע מסוים, אולם הדבר יגרום לכך שלא יוכל לעשות שימוש במאפיינים מסוימים באתר מכיוון שמידע כאמור נדרש על מנת שירשם לשירותי המפעיל לרבות ביצוע הזמנות באתר והרשמה למועדון הלקוחות של המפעיל.
    • כאשר המשתמש נרשם לשירות ואישר קבלת דיוור ישיר כמפורט בתנאי השימוש, תוכל המפעיל בכפוף לכל דין לשלוח לו דיוורים ישירים לרבות, אך לא רק, הודעות דוא"ל ו/או עלונים אודות עדכוני שירות, שיפורים, הצעות מיוחדות, או תוכן מיוחד. המפעיל עשוי לשלוח למשתמש סוגים אחרים של הודעות דוא"ל, כגון הודעות שירות, הודעות פרסום, וסקרים. אם כבר מסר המפעיל את המידע אודות המשתמש לצד שלישי לפני ששינה את ההעדפות שלו או עדכן את המידע שלו, ייתכן ויהא המשתמש מחויב לשנות את ההעדפות שלו במישרין מול צד שלישי כאמור.
  5. שימוש ב"Cookies" (עוגיות).
    • המפעיל עושה שימוש בטכנולוגיות שונות על מנת לאסוף מידע מהמכשיר הנייד ו/או המחשב של המשתמש ואודות פעילות המשתמש באתר.
    • המפעיל אוסף מידע באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד או הדפדפן של המשתמש כאשר הוא מבקר באתר. מידע כאמור כולל אינטרנט סלולארי, כתובת IP, סוג הדפדפן ושפת הדפדפן, זמני גישה, התוכן של "עוגיות" (cookies) שלא נמחק, אשר הדפדפן של המשתמש קיבל מהמפעיל בעבר וכתובת האתר המפנה.
    • עוגיות(Cookies) : כאשר משתמש עושה שימוש באתר, המפעיל עשויה להקצות למכשיר הנייד או למחשב המשתמש עוגייה (cookie) אחת או יותר, על מנת לאפשר גישה ליישום ועל מנת להתאים למשתמש את החוויה המקוונת. באמצעות שימוש בעוגייה (cookie), עשויה המפעיל גם לאסוף מידע באופן אוטומטי אודות הפעילות המקוונת של המשתמש באתר, כגון דפי אינטרנט בהם הנו מבקר, הקישורים עליהם הוא מקליק והחיפושים שהוא מבצע באתר. רוב הדפדפנים מקבלים עוגיות (cookies)  באופן אוטומטי, אולם בדרך כלל יכול המשתמש לשנות את הגדרות הדפדפן שלו על מנת לסרב לעוגיות (cookies). אם יבחר המשתמש לסרב לעוגיות (cookies), עליו לשים לב כי לא יוכל להיכנס או לעשות שימוש בחלק מהמאפיינים המוצעים במסגרת האתר.
    • המפעיל עשויה לעשות שימוש בטכנולוגיית אינטרנט סטנדרטית, כגון אלומות אינטרנט (web beacons), אנאליטיקס וטכנולוגיות דומות, על מנת לעקוב אחר שימוש המשתמש באתר. כמו כן, המפעיל עשויה לכלול את האמור לעיל בהודעות דוא"ל או עלונים לקידום מכירות, על מנת לקבוע האם ההודעות נפתחו והאם ננקטה פעולה בעקבותיהם. המידע שתשיג המפעיל באופן זה, יאפשר לה להתאים את השירותים שהיא מציעה למשתמש, על מנת לפרסם פרסומים מותאמים אישית ולמדוד את האפקטיביות הכוללת של פרסום מקוון, תוכן, תכנות או פעילויות אחרות שלה.

 

 

  1. אבטחת מידע
    • המפעיל מיישם באתר מערכות ונהלים עדכניים לאבטחת מידע. מערכות ונהלים אלה מצמצמים את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית, אך אין הם מעניקים ביטחון מוחלט. המפעיל אינה מתחייב ששירותיו יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי מורשית למידע המאוחסן באתר.
    • המפעיל בוחן מעת לעת את אבטחת המידע של האתר ומבצע שינויים ושדרוגים בהתאם לצורך, על מנת לשמור על רמת אבטחת המידע של האתר. עם זאת המפעיל לא יהיה אחראי לכל נזק, ישיר או עקיף, אשר יגרם למשתמש במקרה של חשיפת המידע עקב חדירה בלתי מורשית של צדדים שלישיים או כתוצאה ממעשה או מחדל שאינם בשליטת המפעיל.
  2. זכות לעיין במידע ולעדכנו
    • על פי חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, לכל אדם הזכות לעיין במידע המוחזק עליו במאגר המידע של המפעיל. משתמש שעיין במידע עליו ומצא שהמידע אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן ו/או לעדכן ו/או למחוק את המידע המוחזק עליו כאמור לעיל.
    • פנייה כזו יש להפנות למפעיל בימים א' עד ה' בין השעות 9:30 עד 17:30 שמספרו הישראלי הוא 03-9317194 וכן בדוא"ל שכתובתו הוא [email protected] מובהר בזאת כי ייתכנו שינויים בפרטי הקשר אשר צוינו לעיל ובמועדי זמינות המפעיל על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא מתן הודעה מוקדמת ולמשתמש לא יהיו טענות נגדה בשל כך.
    • אם המידע שבמאגר המידע של המפעיל משמש לצורך פניה אישית למשתמש, הוא רשאי על פי חוק לדרוש בכתב כי המידע המתייחס אליו יימחק ממאגר המידע
  3. שינויים במדיניות הפרטיותהמפעיל רשאית לשנות מעת לעת את הוראות מדיניות פרטיות זו. אם יבוצעו שינויים מהותיים בהוראות שעניינן השימוש במידע אישי שמסר המשתמש, תפורסם על כך הודעה באתר המפעיל
X סגירה
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקה
      החל קופון
      גלילה למעלה
      קבלת הצעת מחיר

      המדריך זה מיועד במיוחד לגברים, אלו שרוצים להפתיע את בנות זוגן בטבעת חדשה, נשים אל חשש המדריך הזה מתאים גם לכן כך שתוכלו לרמוז לבן זוגכם לבחור טבעת בגודל נכון.

      אז איך יודעים את מידת הטבעת? בואו נפתור את השאלה אני יכולה לדעת מה מידת הטבעת שלי?.
      זו שאלה די שכיחה או התלבטות לא קטנה כאשר קונים או מזמינים טבעת אירוסין, טבעת יהלום או כל טבעת זהב אחרת.

      בעזרת מדריך זה תוכלו למדוד גודל הטבעת בבית וללא מכשירים מיוחדים.

      הערה: מדריך זה אינו בא להחליף מדידה מקצועית של צורף או בחנות תכשיטים של רפי רצון תכשיטים אלא נועד לתת הכוונה ראשונית.

      ישנם שתי שיטות מרכזיות למדידת הטבעת אחת בעזרת אפליקציה ייעודית או בעזרת חוט או נייר.

      1. נקודות חשובות במדידת טבעת:

      • במקומות שונים בעולם ואף בישראל ישנו מדד מספרי שונה למידת אצבע, לכן בהזמנה יש לוודא שהמידה המבוקשת היא עפ"י הקריטריונים בישראל.
      • המידה הרצויה משתנה לפי עובי הטבעת, רצוי בטבעת עבה יותר לבחור במידה אחת יותר, עפ"י המדד הישראלי.
      • מומלץ למדוד את היקף האצבע לפחות כ -10 דקות לאחר מאמץ, כאשר טמפרטורת הגוף היא במצב רגיל.
      • מידת האצבע ביד ימין ושמאל יכולה להיות שונה.

      2. אפליקציות למציאת מידת טבעת

        • מדידת טבעת באמצעות אפליקציה

          במידה ויש טבעת בנמצא ניתן להשתמש עם אפליקציית Ring Sizer by Jason Withers
          לינק הורדה למכשירי אנדרואיד
          לינק הורדה למכשירי אייפון

          קחו את הטבעת שברשותכם והניחו אותה במרכז העיגול למעלה בצד שמאל, כוונו אותה למרכז, בעזרת המגדיל תווך כוונ אותו לגודל הפנימי של הטבעת. בעזרת הטבלה הבאה תדעו את מידת האצבע
        • מציאת מידת הטבעת ללא טבעת

          במידה ואין ברשותכם טבעת תוכלו להיעזר באפליקציה Ring Size Finder
          לינק להורדה למכשירי אנדרואיד

          קחו פיסת נייר צרה ולפפו סביב האצבע שבה תרצו לענוד את הטבעת, תסמנו היכן הפס נייר נפגש עם התחלתו, ואותו תניחו על סרגל המדידה באפליקצייה ובעזרת מגדיל התווך תשנו עד שהסרגל יתאים לאורך פס הנייר שלכם. ולפי המספרים שיצאו תדעו מה בעצם מידת האצבע שלכן ותוכלו להמשיך ברכישה באתר.

       

      שימו לב:

      • יש לבצע את המדידה בטמפרטורת החדר ולא כאשר קר או חם מאוד, דבר שיכול להשביע על נפיחות האצבע.
      • חשוב למדוד את ההיקף של פרק האצבע(העצם הבולטת) הוא רחב יותר מהמפרק ועל הטבעת לעבור אותו כדי להגיע למפרק האצבע.
      • חשוב לזכור כמו כל איבר בגופנו, צד ימין וצד שמאל אינם שווים לרוב, משמע מדידת האצבע ביד ימין אינה מעידה על המידה באותה אצבע ביד שמאל.
      • במידה וזו הפתעה הינכם יכולים להזמין את הטבעת במידה סטנדרטית ולבצע שינוי מידה לאחר מכן

      3. מדידת גודל טבעת בעזרת חוט או נייר

        • מה נצטרך כדי לבצע את המדידה:
          • סרט מדידה
          • פיסת נייר צרה
          • עט או עפרון

        • טיפים חשובים למדידה
          • מידות האצבעות בין הידיים לא זהות, מידדו את האצבע שעליה תניחו את הטבעת
          • הקפידו למדוד בטמפרטורת החדר ולא ליד מקורות חימום או קירור.
          • מומלץ למדוןד את נחלק העבה של האצבע
          • אל תהדקו את נייר במדידה או החוט, וודאו שתהיה לו החופשיות כמו של טבעת.

        • תהליך המדידה:
          • חיתכו רצועה דקה וישרה של נייר דק.
          • עטפו את רצועת הנייר סביב האצבע, וודאו שהנייר נמצא מתחת לפרק האצבע וקרוב מספיק למפרק עצמו.
          • סמנו את הנקודה הפגש של הנייר.
          • מדדו את האורך עם סרגל או סרט המדידה




            הערה:
            לעיתים מידות הטבעות הן בחצאי מידות ולכן יש לקחת בחשבון שמידה שחלכם תהיה בין המידות המוציינות בטבלה.


      4.טבלת מידות

      5. מה קורה אם טועים במידה?

      לשם כך הכנו את המדריך למדידת טבעות וזאת כדי שתוכלו להשתחרר מלחץ המדידה וכך תהליך ההזמנה באתר נהיה פשוט יותר.

      חשוב להדגיש כי המדריך אינו תחליף למדידה מקצועית אצל צורף או בחנות שלנו רפי רצון תכשיטים אלא נועד לתת הכוונה ראשונית .

      במידה והזמנתם טבעת ויצא שאינכם מרגישים איה בנח או שבמידה קטנה או גדולה לדעתכם, אתם מוזמנים להגיע לחנותנו ברחוב חובבי ציון 32, פתח תקווה ואנחנו נתאים לכם את המידה ללא כל עלות מצידכם.



      רצון תכשיטים
      רצון תכשיטים
      תמיכה בוואטסאפ